Ceea ce este util și ceea ce este dăunător în reducerea de grăsime în organism?

Ceea ce este util și ceea ce este dăunător în reducerea de grăsime în organism?

Sportuješ, veți mânca mai puțin, puteți să rămânem la aceste nejzaručenější dieta si cu toate acestea, această protivná lb nu are și nu merge în jos? Eventual, faci greșeli, care, cei, din, previne pierderea în greutate. Aici aveți zece motive pentru pierderea in greutate nu este atât de simplu cum crezi tu. Poznáváš?

Știm cu toții acest lucru.

Știm cu toții acest lucruLimitat am portii de alimente, cum este posibil acest lucru, și chiar și așa, că ne kručí în stomac. Dar mai subtire, iar noi nu. Nu este de mirare. Pentru că organismul nostru faptul că ei sunt capabili de a face rezerve, iar dacă ei se simt nesatisfăcute, este imediat acoperit de grăsime. Mai degrabă dopřej un regim alimentar echilibrat, compus din alimente sănătoase, decât sărac dieta, după care veți avea senzația de foame.

A PUS DOAR PE O SINGURĂ HARTĂ

Personaliza sis dieta, dar sportul toate vyhýbáš? Sau invers, tu ai început în dimineața de a alerga, dar încă nu este seară láduješ chips-uri și přesolenými de arahide? De a pierde in greutate, dar vei fi, doar dacă, în general, atunci schimbați-vă stilul de viață, în care va aparține, mișcare, alimentație sănătoasă, de calitate, relaxare și sănătate mintală.

PŘEHÁNÍŠ ESTE CU FRUCTE

Fructele sunt utile, nu există nici o îndoială. Dar dacă doriți să piardă în greutate, ar trebui să-l mănânce, și în dimineața, și, de asemenea, de a alege creditului. Da-ti mai multe mandarine, portocale sau banane pe seara este cel mai rău lucru este că, în liniile sale se poate face. În fructe de zahăr, deși, cu siguranță, mai sanatoasa decat cea mai dulce tyčinkách, cu nu mai puțin zahăr, și așa cu ei preferă să šetři.

DOPŘÁVÁŠ DE PREA MULTE ORI DE ALCOOL

Chiar și tu, din dieta ta pentru a exclude toate prajite feluri de mâncare și desert poate fi предоставишь-mi o dată pe lună, dar, la rândul său, de asemenea, ca și Dan. Și acest lucru este, desigur, o mare greșeală. De ce? Deoarece alcoolul este foarte calorică, și mai mult decât atât, pline de calorii goale, după care veți avea în curând de foame. În plus, în alcool, de asemenea, în abundență furnizate de zaharuri, care apar în procesul de producție, și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că, DOPŘÁVÁŠ DE PREA MULTE ORI DE ALCOOLdupă el, ne fac mai groase. Iar dacă la aceasta se adaugă dorința de pasionat de ceva sărat și slab-voință, pentru a opri sănătatea noastră obiceiurile, pierderea de masă corporală va fi în pericol. Un pahar de vin, desigur, posibil să se facă, dar frecvente opíjení ar trebui să fie pentru tine un subiect tabu.

BATOANE SANATOASE DE MAI MULTE ORI PE ZI

A încetat sis a cumpara batoane de o mulțime de zahăr, în loc de a láduješ numit veganskými baruri, care îndulcit numai zaharuri naturale. În principiu, plin de datlí sau cacao. Dar chiar și aceste componente sunt destul de bogat, și, prin urmare, cu ei trebuie de economisit. Desigur, mai bine să se bucure de o sănătoasă monobloc, decât cel care este plin de zahăr și grăsimi, dar problema este că, atunci când este přeháníš. Dopřáváš lor mai multe în timpul zilei? Atunci nu este de mirare că jumătate de kilogram de jos nu merg.

Nu toate anunțurile pentru exercițiul – Studiul de la Universitatea din Illinois au descoperit ca oamenii care în timpul mesei se uita sau pur și simplu podprahově ascultă publicitate pe antrenament, mananca mult mai mult decât cei care se uită canale de gătit. Potrivit oamenilor de știință, oamenii nu ar trebui să în timpul mesei nu vorbi despre exercitii. Și acest lucru are un impact negativ asupra lor greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *